Nyilatkozat

Szentgotthárd, 2022.07.30.

A 18. Szentgotthárdi Csata Emlékfutás (továbbiakban: rendezvény) nevű sporteseményen való részvétel feltétele az alábbi nyilatkozat minden pontjának elfogadása.

 1. Kijelentem, hogy a rendezvényen saját felelősségemre, megfelelő egészségi állapotban veszek részt.

 2. Kijelentem, hogy a Versenykiírásban (elérhető a www.csatafutas.com/versenykiiras weboldalon) leírtakat elolvastam, tudomásul vettem, elfogadom.

 3. Tudomásul veszem, hogy a rendezvény országhatárt, külföldi országot érinthet.

 4. Kijelentem, hogy az adott ország hatályos jogszabályait betartom.

 5. Tudomásul veszem, hogy a szervezők, rendőrség, polgárőrség utasításait a rendezvény során köteles vagyok betartani.

 6. Amennyiben a szervezők úgy ítélik meg, tudomásul veszem az előre kijelölt útvonal megváltoztatását és a rendezvény alatt azon haladok.

 7. Tudomásul veszem, hogy fejhallgatóval kizárólag saját felelősségemre vehetek részt a versenyen, ha ebből kifolyólag nem értesülök információkról, azok miatt a szervezőket felelősség nem terheli, bármilyen jellegű kártérítési jogomról lemondok.

 8. Elfogadom, hogy a rendezvény útvonalai többnyire a forgalom elől nem lezártak, azok közutak, így a közlekedés további résztvevőivel találkozhatok. Az ilyen esetekben köteles vagyok a KRESZ szabályainak megfelelően eljárni.

 9. A verseny alatt köteles vagyok a szervezőktől kapott rajtszámot, chipet mindvégig jól látható módon, mellkason vagy rajtszámtartó övön (elöl) viselni.

 10. Elfogadom, hogy a pálya elhagyása, annak rövidítése kizárást von maga után.

 11. Hozzájárulok, hogy a rólam készült fotókat, mozgókép anyagokat, hangfelvételeket a szervezők korlátlan ideig, korlátlan helyen felhasználják korlátlan módon, többnyire promóciós tevékenységre, azokat harmadik személynek átadják, a későbbiekben ellenszolgáltatásért nem vagyok jogosult fellépni, további írásos engedélyemre nincs szükség.

 12. Hozzájárulok, hogy a szervezők az előnevezés, vagy nevezés során általam megadott személyes adataimat a rendezvénnyel kapcsolatban kellő mértékben felhasználják, de azt promóciós célra harmadik félnek nem adhatják át.

 13. Elfogadom, hogy a szervezők a változtatás jogát fenntartják.

 14. A nyilatkozat saját kezű aláírásom nélkül is érvényes.

 15. A nevezés leadásával (akár elektronikus (www.csatafutas.com/elonevezes), akár papír formátumban történik) véglegesen elfogadom a nyilatkozatot.

Szentgotthárdi Csata Emlékfutás Szervező bizottsága